Ofte stillede spørgsmål om aktiespillet

Jeg har problemer med at logge ind på aktiespillet eller Alm. Brand Trader. Hvad gør jeg?

Dobbelttjek, at du har angivet det korrekte brugernummer og adgangskode. Du bør kopiere dit brugernummer og adgangskode fra den e-mail, du har modtaget, til felterne på loginsiden – så er du sikker på, at brugernummer og adgangskode er angivet korrekt.

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke her for at få tilsendt dit brugernummer og din adgangskode.

Jeg har tilmeldt mig aktiespillet, men har ikke modtaget en mail. Hvad gør jeg?

Der udsendes altid en e-mail, når du tilmelder dig aktiespillet. Der kan gå op til 15 minutter, før du modtager en mail. Dette afhænger af din mailudbyder. Tjek også, om mailen er havnet i din ’spam’ eller ’uønsket e-mail’ folder. Hvis du ikke har modtaget en e-mail efter 15 minutter, er du velkommen til at kontakte os på aktiespillet@almbrand.dk.

Hvad er mit brugernummer og adgangskode til Alm. Brand Trader?

Du logger ind på aktiespillets handelsplatform, Alm. Brand Trader, med det samme brugernummer og adgangskode, som du bruger til at logge på aktiespillet.

Jeg har placeret en ordre, men jeg kan ikke se aktien i min portefølje. Hvad gør jeg?

Hvis du efter at have placeret en ordre ikke kan se aktien eller værdipapiret i din portefølje, kan det skyldes to ting:

1) Du har placeret ordren som en ”limit” eller ”stop” ordre, der ikke kan gennemføres lige nu. Du kan annullere eller ændre dine ordrer under fanen ’Ordrer’ i Alm. Brand Trader. Husk, at limitkursen angiver den kurs, du maksimalt vil købe på (når du forsøger at købe) eller den laveste kurs, du ønsker at sælge på (når du forsøger at sælge). En stop ordre gennemføres først, når markedet har handlet til den angivne triggerkurs.

2) Børsen, hvor aktien eller værdipapiret handles, er ikke åben lige nu. Tjek dine ordrer og portefølje, når børsen er åben.

Du kan få mere hjælp i vores videoguide om Alm. Brand Trader – klik her.

Hvilke præmier kan jeg vinde?

Den bedste spiller i aktiespillet kan vinde 250.000 kr. Derudover får alle spillere mulighed for at vinde flotte ugepræmier. Klik her for at se alle præmier i spillet.

Hvordan logger jeg ind på Alm. Brand Trader?

Først skal du logge ind i aktiespillet ved klikke på ’Log ind’ øverst til højre. Herefter kan du logge på Alm. Brand Trader og handle på din konto i aktiespillet.

Hvad koster det at deltage i aktiespillet?

Det koster ikke noget at deltage i aktiespillet. Tilmelding kræver blot, at du giver samtykke til at blive kontaktet af Alm. Brand og Børsen med markedsføring.

Hvornår afholdes aktiespillet?

Aktiespillet afholdes fra d. 17. september til d. 20. november 2019.

Hvad kan jeg investere i?

Du kan investere i aktier, investeringsforeninger og ETF’er fra de markeder, der er tilgængelige på Alm. Brand Trader. Klik her for at se en fuld liste over de markeder, du kan investere på.

Hvordan behandles udbytte i spillet?

Du vil ikke modtage udbytte fra de aktier, du ejer i aktiespillet. Derfor bør du overveje, om det vil være fordelagtigt for dig at sælge dine aktier før x-dagen for udbyttet (den sidste dag man som investor er berettiget til udbytte) og eventuelt tilbagekøbe dem senere.

Kan jeg sælge aktier short i spillet?

Nej, det er desværre ikke muligt at sælge aktier short i aktiespillet. Hvis du tror på faldende aktiemarkeder, har du dog mulighed for at købe ETF’er eller certifikater, der stiger i værdi, når aktiemarkedet falder.

Hvor ofte opdateres ranglisten?

Ranglisten opgøres hver aften kl. 22 og opdateres næste dag kl. 10 på alle hverdage.

Jeg har glemt mit brugernummer og/eller adgangskode. Hvad gør jeg?

Klik her for at få gensendt dit brugernummer og din adgangskode.

Kan man afmelde sig aktiespillet?

Du vælger selv, om du er aktiv i spillet. Du kan dog ikke afmelde dig ranglisten. Du kan til enhver tid afmelde dig den løbende kommunikation fra spillet.

Hvad sker der, hvis to eller flere deltagere opnår det højeste afkast i en uge eller i hele spillet?

Hvis to eller flere deltagere skaber det største afkast i løbet af ugen, trækkes der lod om præmien blandt disse to deltagere.

Hvis to deltagere har opnået det højeste afkast ved spillets afslutning, deles præmien blandt disse to deltagere. Hvis flere end to deltagere har opnået det højeste afkast ved spillets afslutning, udtrækkes to vindere, der deler hovedpræmien.

Jeg kunne ikke handle i aktiespillet den 17. og 18. oktober – hvad er der sket?

Vi var nødt til at lukke for al handel i aktiespillet, fordi vi oplevede fejl ifm. en systemopdatering af handelsplatformen. Vi lukkede adgangen, så ingen kunne drage fordel af fejlen. Der var spillere, der blev berørt af opdateringen, og det beklager vi. Vi har naturligvis rettet spillernes konti, så de ikke længere er berørt af fejlen. Vi åbnede spillet igen i går søndag den 20. oktober kl. 22.00.

Hvis du har lagt en åben ordre ind før torsdag den 17. oktober, er den blevet gennemført efter almindelige regler både torsdag og fredag.

Nyheder

Newsfeed Børsen

penge.borsen.dk
Newsfeed Børsen

penge.borsen.dk